10 نکته در مورد چگونگی افزایش تعامل در رسانه‌های اجتماعی (بخش اول)

چطور می‌فهمید که مهمانی شام شما به‌خوبی پیش رفته است؟ اگر دیدید که مهمانان در حال گفتگو با یکدیگر و ایجاد ارتباط هستند و یا بحث شوخی و مزاح گرم است و افراد به‌جای رفتن به خانه ترجیح می‌دهند در جمع بمانند، می‌توان گفت که در میزبان یک مهمانی شام موفق بوده‌اید.

همین موضوع در مورد استراتژی بازاریابی رسانه‌های اجتماعی نیز صادق است. اگر پست‌های شما باعث ایجاد تعامل با فالوورهای شما، افزایش تعداد لایک، اشتراک‌گذاری یا فالو نمی‌شود اگر افراد بیشتری از صفحه شما خارج می‌شوند و تمایلی به ماندن را صفحه شما ندارند به‌جرات می‌توان گفت بازاریابی رسانه‌های اجتماعی شما موفقیت‌آمیز نبوده است.

تعامل در رسانه‌های اجتماعی دقیقاً به چه معناست؟

تعامل در رسانه‌های اجتماعی را با مثالی در مورد میزبانی یک مهمانی شام بررسی کردیم. همین موضوع را می‌توانیم به‌عنوان سطح فعالیت در رسانه‌های اجتماعی تعریف کنیم که با تعداد لایک‌ها، اشتراک‌گذاری‌ها و نظرات قابل‌اندازه‌گیری است.

برخی از بازاریابان موفقیت استراتژی رسانه‌های اجتماعی خود را با افزایش تعداد فالوورها تأیید می‌کنند، درحالی‌که موفقیت میزان ارتباط یا تعامل بین کسب‌وکار شما و فالوورهایتان معیار بهتری برای کار است. نتیجه ایده‌آل از استراتژی بازاریابی رسانه‌های اجتماعی شما داشتن یک مخاطب فعال است، نه یک مخاطب منفعل.

مخاطب فعال فردی است که واقعاً به پیام شما علاقه‌مند هستند. آنها به طور فعال با شما و دیگران ارتباط برقرار می‌کنند زیرا می‌خواهند بیشتر یاد بگیرند و یا نظرات و ایده‌های خود را در جامعه به اشتراک بگذارند؛ بنابراین، هنگامی که در تلاش برای ایجاد حضور آنلاین برای کسب‌وکار خود هستید، شما باید همیشه روی کیفیت فالوورهای خود تمرکز کنید، نه فقط روی کمیت.

مزایای افزایش مشارکت در رسانه‌های اجتماعی چیست؟

اگر پست‌های شما با مخاطبان شما ارتباط نمی‌گیرد، به این معنی است که مخاطبان شما با رقبای شما تعامل برقرار کرده‌اند و شما فرصت‌های رشد کسب‌وکار خود را از دست می‌دهید.

به همین دلیل، در شرکت طراحی سایت رایان ما همیشه به مشتریان خود توصیه می‌کنیم که افزایش سطح تعامل استراتژی رسانه‌های اجتماعی را در اولویت قرار دهند. با افزایش تعامل رسانه‌های اجتماعی چه مزایای دیگری را به دست می‌آورید؟

۱. با انسانی کردن کسب‌وکار خود، نام تجاری خود را بسازید 

چت‌بات‌ها عالی هستند، اما چت انسانی می‌تواند چیزی را ارائه دهد که ربات‌ها نمی‌توانند آن‌هم عبارت است از بازخورد. ارتباط مستقیم با مشتریان، کسب‌وکار شما را انسانی می‌کند، زیرا نشان می‌دهد که به دغدغه‌ها و نظرات آنها اهمیت می‌دهید.

2. تقویت روابط قوی و پایدار 

مشتریان ترجیح می‌دهند از برندی حمایت کنند که می‌توانند با آن هویت پیدا کنند. از طریق تعامل قوی، مشتریان متوجه خواهند شد که برند شما همان ایده‌آل‌ها، ارزش‌ها و باورها را دارد.

3. خدمات پشتیبانی مشتری را افزایش دهید

حتی ناراضی‌ترین مشتری از تلاش شما برای حل مشکلش در یک تاپیک رسانه اجتماعی یا چت خصوصی قدردانی خواهد کرد.

4. مقرون‌به‌صرفه بودن نسبت به سایر اشکال بازاریابی

ایجاد پستی که از طریق اشتراک‌گذاری، لایک و کامنت تعداد زیادی تعامل ایجاد می‌کند، دسترسی شما را افزایش می‌دهد و برند شما را سریعتر و موثرتر از چاپ و توزیع آگهی (به 5000 نفر تصادفی) معرفی می‌کند.

5. محبوبیت اجتماعی کسب‌وکار خود را نشان دهید

اگر و متوجه شوید صفحه رسانه اجتماعی که از آن بازدید می‌کنید، تعداد زیادی فالوور دارد که پست‌هایشان دائماً لایک می‌شوند، به اشتراک گذاشته می‌شوند و با نظراتی همراه می‌شوند، برداشت شما از آن کسب‌وکار چیست؟ شما بیشتر تشویق می‌شوید که از آن برند حمایت کنید، درست است؟ اگر سطح تعاملتان در رسانه‌های اجتماعی را بهبود ببخشید، می‌توان در مورد کسب‌وکار شما نیز همین را گفت.

سه‌گام کلیدی برای توسعه استراتژی بازاریابی رسانه اجتماعی مؤثر

قبل از اینکه نکاتی را در مورد چگونگی افزایش تعامل رسانه‌های اجتماعی مرور کنیم، بایستی مطمئن شویم که استراتژی رسانه‌های اجتماعی شما در مسیر درستی حرکت می‌کنند.

مرحله ۱ – اعداد رسانه‌های اجتماعی خود را مرور کنید

به‌منظور تعیین اهداف خود، اعداد بازاریابی فعلی رسانه‌های اجتماعی خود را مرور کنید و عملکرد آن را تا کنون ارزیابی کنید.

  • چقدر فالوور دارید؟
  • میزان دسترسی مخاطبان شما چقدر است؟
  • سطح مشارکت شما چه میزان است؟
  • چه میزان از پست بیشترین تعامل را ایجاد می‌کنند؟
  • چه میزان پست‌ها باعث ایجاد تعامل نشدند؟
  • چه میزان از پست‌های شما باعث ایجاد ترافیک به وب‌سایت شما می‌شوند؟

هنگامی که اعداد رسانه‌های اجتماعی را بررسی کردید، تعیین اهداف آسان‌تر خواهد بود.

مرحله ۲ – مخاطب خود را بشناسید

اگر در خصوص تناسب‌اندام فعالیت می‌کنید و ۷۰ درصد از مخاطبان شما گیاهخوار هستند، چرا پست‌های مربوط به همبرگر و استیک را ادامه می‌دهید؟ مخاطبان خود را بشناسید تا استراتژی نوشتن محتوا هم‌راستا با نظر مخاطبانتان باشد:

  • دوست دارند چه نوع مطالبی را بخوانند؟
  • آیا ویدئوها، تصاویر یا محتوای متنی را ترجیح می‌دهند؟
  • مخاطبانتان اهل کجا هستند؟
  • از چه وسیله‌ای برای دسترسی به رسانه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند؟
  • می‌خواهند به چه مسائل و نگرانی‌هایی بپردازید؟
  • جمعیت‌شناسی آن‌ها چیست؟

یک نمایه مخاطب ایجاد کنید و از آن برای برنامه‌ریزی استراتژی بازاریابی محتوای خود استفاده کنید.

مرحله ۳ – محتوای خود را برنامه‌ریزی کنید

اکنون که اهداف خود را شناسایی کرده‌اید و ایده‌ای در مورد مخاطبان خود دارید، زمان آن رسیده که استراتژی محتوای خود را برنامه‌ریزی کنید. نوع و کیفیت محتوا عواملی هستند که باعث ایجاد تعامل می‌شوند. جعبه ابزار بازاریابی محتوای شما باید از انواع فرایندها و تاکتیک‌ها تشکیل شده باشد که گزینه‌های زیادی وجود دارد:

  • وبلاگ‌ها
  • نظرسنجی‌ها
  • اینفوگرافیک
  • فیلم‌ها
  • محتوای انتخاب شده
  • فایل‌های GIF
  • داستان‌ها
  • یک روز عادی از زندگی
  • مسابقات و هدایا

گام بعدی این است که بدانید چگونه محتوایی ایجاد کنید که مخاطبان را به مشارکت بیشتر تشویق کند.

۱۰ نکته در مورد چگونگی افزایش تعامل در رسانه‌های اجتماعی

راه‌اندازی حساب‌های رسانه‌های اجتماعی برای کسب‌وکار راهی عالی برای جلب‌توجه محصولات و خدمات شما توسط مخاطبان هدف است. بااین‌حال، صرفاً ارسال پست فقط به این خاطر که چیزی ارسال کرده باشید در رسانه‌های اجتماعی شما را به نتایج دلخواه شما نمی‌رساند. این امر برای بسیاری از کارآفرینانی که از رسانه‌های اجتماعی برای تبلیغ کسب‌وکار خود استفاده می‌کنند، به یک واقعیت تلخ تبدیل شده است.

صاحبان برخی کسب‌وکارها این‌گونه اذعان می‌کنند که «پست‌های من در صفحه شخصی من در رسانه‌های اجتماعی همیشه لایک، اشتراک‌گذاری و کامنت می‌گیرند ولی نمی‌توانم همان نتایج را برای صفحه کسب‌وکار خود دریافت کنم؟» این امر به دلیل تفاوت در هدف فالوورهای شما در رسانه‌های اجتماعی و صفحات کسب‌وکار شما است.

شما در صفحه شخصی خود، دوست دارید وضعیت فعلی خود را به‌روز کنید. در صفحه کسب‌وکارتان سعی می‌کنید فالوورهایتان را وادار کنید که از کسب‌وکارتان حمایت کنند؛ بنابراین، رویکردهای افزایش تعامل رسانه‌های اجتماعی در لایک‌ها، اشتراک‌گذاری‌ها و فالوورهای بیشتر و فعال‌تر متفاوت است.

1.به گروه‌های ذی‌نفع مرتبط بپیوندید

به لیست دوستان فیس‌بوک خود نگاه کنید. ما مطمئن هستیم که می‌توانید آنها را بر اساس علایقشان در گروه‌های مختلف دسته‌بندی کنید. به‌عنوان‌مثال، ممکن است بتوانید دوستان خود را در گروه‌های ذی‌نفع مرتب کنید:

  • علاقه‌مندان به تناسب‌اندام
  • قهوه‌خورها
  • نوازندگان گیتار
  • آشپزی در خانه
  • مجموعه‌داران کتاب‌های مصور

بنابراین، اگر درباره تمرین ورزشی جدیدی که امروز صبح امتحان کردید پُست کنید، دوستانتان از گروه علاقه‌مندان به تناسب‌اندام فعالانه در محتوای شما شرکت خواهند کرد. اگر تجربه خود را در کافه هلندی جدید که در نزدیکی محل شما افتتاح شد، به اشتراک بگذارید، دوستانی که عاشق  قهوه هستند فعالانه در محتوای شما شرکت خواهند کرد. اگر به گروه‌های علاقه‌مند به کسب‌وکارتان بپیوندید، می‌توانید انتظار سطوح تعامل بالاتری را داشته باشید.

به‌عنوان‌مثال، اگر در تجارت توسعه نرم‌افزار هستید که برنامه‌هایی را برای استخدام طراحی می‌کند، پیوستن به گروه‌های ذی‌نفع ممکن است برای شما مفید باشد:

  • منابع انسانی
  • آژانس‌های نیروی انسانی
  • کسب‌وکارهای کوچک
  • استارت‌آپ‌ها
  • هتل و رستوران
  • ساخت‌وساز
  • حراجی‌ها

نکته کلیدی این است که ابتدا از طریق تعامل با اعضای گروه اعتماد آنها را جلب کنید. محتوای خود را فوراً به اشتراک نگذارید. به بحث‌های فعال بپیوندید و با ایده‌ها همفکری کنید. هرچه بیشتر در بحث‌ها شرکت کنید، علاقة اعضای دیگر به کسب‌وکارتان بیشتر می‌شود. ممکن است شما از آن آگاه نباشید، اما تعدادی از اعضا می‌توانند صفحه کسب‌وکار شما را بررسی کنند و محتوای آن را بخوانند.

۲. بازنشر مطالب از فالوورها

هنگامی که در یک گروه علاقه‌مند پذیرفته شدید، یک استراتژی خوب این است که محتوای یکی از اعضا را به اشتراک بگذارید. می‌توانید آن را در صفحه کسب‌وکار و یا صفحه شخصی خود باز ارسال کنید. اعضای گروه از شما قدردانی خواهند کرد. به ما اعتماد کنید، در آینده به طور مشابه پاسخ خواهند داد.

همین کار را با فالوورهای خود انجام دهید. اگر کسی مرجعی را در یک موضوع در صفحه کسب‌وکار شما پست می‌کند، آن را مجدداً ارسال کنید تا فالووری که پیوند را باز ارسال کرده بداند شما به کارش اهمیت میدهید. اگر پیوند مربوط به صفحه کسب‌وکار یک فالوور است و مرجع مرتبط و مفید دارد آن را به اشتراک بگذارید و باز ارسال کنید. تعامل فعال با فالوورها باعث می‌شود آنها احساس خوبی داشته باشند و حس کنند از آنها قدردانی شده است. این امر آنها را تشویق می‌کند تا بیشتر در پست‌های رسانه‌های اجتماعی شما مشارکت کنند.

۳. اینفلوئنسرها را جذب کنید

به‌کارگیری اینفلوئنسرها می‌تواند پرهزینه باشد، اما آنها می‌توانند فوراً توجه‌ها را به سمت محتوا و کسب‌وکار شما جلب کنند. یک فرد زمانی تبدیل به یک اینفلوئنسر می‌شود که تعداد قابل‌توجهی از فالوورها را جمع کند که به نظرات او اعتماد دارند. بر اساس گزارش سال ۲۰۲۰ ارائه شده از سوی اینفلوئنسر مارکتینگ هاب، شما می‌توانید به‌ازای هر ۱ دلار آمریکا که برای یک اینفلوئنسر خرج می‌شود، ۱۸ دلار ارزش رسانه‌ای کسب کنید.

با جذب یک اینفلوئنسر برای به‌اشتراک‌گذاری محتوا، شما از پایگاه عظیم فالوورهای او استفاده می‌کنید – اما این امر هزینه‌های خودش را دارد. اینفلوئنسر می‌داند که پایگاه فالوور او یک گاو شیرده است که شما به شیر آن نیاز دارید. گزینه دیگر این است که اینفلوئنسری را انتخاب کنید که در صنعت شما شناخته شده یا تثبیت نشده باشد اما تعداد فالوورهای کافی برای تضمین انجام ترتیبات بازاریابی داشته باشد.

سعی کنید بر اساس ترتیب برد – برد مذاکره کنید. برای مثال، در ازای حق‌الزحمه اینفلوئنسری که محتوای شما را به اشتراک می‌گذارد یا در کانال‌های رسانه‌های اجتماعی‌اش به کسب‌وکارتان اشاره می‌کند، پرداخت‌های مبتنی بر کمیسیون یا ارائه محصول رایگان به وی پیشنهاد دهید.

ادامه ی مطلب در بخش دوم

چطور می‌فهمید که مهمانی شام شما به‌خوبی پیش رفته است؟ اگر دیدید که مهمانان در حال گفتگو با یکدیگر و ایجاد ارتباط هستند و یا بحث شوخی و مزاح گرم است و افراد به‌جای رفتن به خانه ترجیح می‌دهند در جمع بمانند، می‌توان گفت که در میزبان یک مهمانی شام موفق بوده‌اید.

همین موضوع در مورد استراتژی بازاریابی رسانه‌های اجتماعی نیز صادق است. اگر پست‌های شما باعث ایجاد تعامل با فالوورهای شما، افزایش تعداد لایک، اشتراک‌گذاری یا فالو نمی‌شود اگر افراد بیشتری از صفحه شما خارج می‌شوند و تمایلی به ماندن را صفحه شما ندارند به‌جرات می‌توان گفت بازاریابی رسانه‌های اجتماعی شما موفقیت‌آمیز نبوده است.

تعامل در رسانه‌های اجتماعی دقیقاً به چه معناست؟

تعامل در رسانه‌های اجتماعی را با مثالی در مورد میزبانی یک مهمانی شام بررسی کردیم. همین موضوع را می‌توانیم به‌عنوان سطح فعالیت در رسانه‌های اجتماعی تعریف کنیم که با تعداد لایک‌ها، اشتراک‌گذاری‌ها و نظرات قابل‌اندازه‌گیری است.

برخی از بازاریابان موفقیت استراتژی رسانه‌های اجتماعی خود را با افزایش تعداد فالوورها تأیید می‌کنند، درحالی‌که موفقیت میزان ارتباط یا تعامل بین کسب‌وکار شما و فالوورهایتان معیار بهتری برای کار است. نتیجه ایده‌آل از استراتژی بازاریابی رسانه‌های اجتماعی شما داشتن یک مخاطب فعال است، نه یک مخاطب منفعل.

مخاطب فعال فردی است که واقعاً به پیام شما علاقه‌مند هستند. آنها به طور فعال با شما و دیگران ارتباط برقرار می‌کنند زیرا می‌خواهند بیشتر یاد بگیرند و یا نظرات و ایده‌های خود را در جامعه به اشتراک بگذارند؛ بنابراین، هنگامی که در تلاش برای ایجاد حضور آنلاین برای کسب‌وکار خود هستید، شما باید همیشه روی کیفیت فالوورهای خود تمرکز کنید، نه فقط روی کمیت.

مزایای افزایش مشارکت در رسانه‌های اجتماعی چیست؟

اگر پست‌های شما با مخاطبان شما ارتباط نمی‌گیرد، به این معنی است که مخاطبان شما با رقبای شما تعامل برقرار کرده‌اند و شما فرصت‌های رشد کسب‌وکار خود را از دست می‌دهید.

به همین دلیل، در شرکت طراحی سایت رایان ما همیشه به مشتریان خود توصیه می‌کنیم که افزایش سطح تعامل استراتژی رسانه‌های اجتماعی را در اولویت قرار دهند. با افزایش تعامل رسانه‌های اجتماعی چه مزایای دیگری را به دست می‌آورید؟

۱. با انسانی کردن کسب‌وکار خود، نام تجاری خود را بسازید 

چت‌بات‌ها عالی هستند، اما چت انسانی می‌تواند چیزی را ارائه دهد که ربات‌ها نمی‌توانند آن‌هم عبارت است از بازخورد. ارتباط مستقیم با مشتریان، کسب‌وکار شما را انسانی می‌کند، زیرا نشان می‌دهد که به دغدغه‌ها و نظرات آنها اهمیت می‌دهید.

2. تقویت روابط قوی و پایدار 

مشتریان ترجیح می‌دهند از برندی حمایت کنند که می‌توانند با آن هویت پیدا کنند. از طریق تعامل قوی، مشتریان متوجه خواهند شد که برند شما همان ایده‌آل‌ها، ارزش‌ها و باورها را دارد.

3. خدمات پشتیبانی مشتری را افزایش دهید

حتی ناراضی‌ترین مشتری از تلاش شما برای حل مشکلش در یک تاپیک رسانه اجتماعی یا چت خصوصی قدردانی خواهد کرد.

4. مقرون‌به‌صرفه بودن نسبت به سایر اشکال بازاریابی

ایجاد پستی که از طریق اشتراک‌گذاری، لایک و کامنت تعداد زیادی تعامل ایجاد می‌کند، دسترسی شما را افزایش می‌دهد و برند شما را سریعتر و موثرتر از چاپ و توزیع آگهی (به 5000 نفر تصادفی) معرفی می‌کند.

5. محبوبیت اجتماعی کسب‌وکار خود را نشان دهید

اگر و متوجه شوید صفحه رسانه اجتماعی که از آن بازدید می‌کنید، تعداد زیادی فالوور دارد که پست‌هایشان دائماً لایک می‌شوند، به اشتراک گذاشته می‌شوند و با نظراتی همراه می‌شوند، برداشت شما از آن کسب‌وکار چیست؟ شما بیشتر تشویق می‌شوید که از آن برند حمایت کنید، درست است؟ اگر سطح تعاملتان در رسانه‌های اجتماعی را بهبود ببخشید، می‌توان در مورد کسب‌وکار شما نیز همین را گفت.

سه‌گام کلیدی برای توسعه استراتژی بازاریابی رسانه اجتماعی مؤثر

قبل از اینکه نکاتی را در مورد چگونگی افزایش تعامل رسانه‌های اجتماعی مرور کنیم، بایستی مطمئن شویم که استراتژی رسانه‌های اجتماعی شما در مسیر درستی حرکت می‌کنند.

مرحله ۱ – اعداد رسانه‌های اجتماعی خود را مرور کنید

به‌منظور تعیین اهداف خود، اعداد بازاریابی فعلی رسانه‌های اجتماعی خود را مرور کنید و عملکرد آن را تا کنون ارزیابی کنید.

  • چقدر فالوور دارید؟
  • میزان دسترسی مخاطبان شما چقدر است؟
  • سطح مشارکت شما چه میزان است؟
  • چه میزان از پست بیشترین تعامل را ایجاد می‌کنند؟
  • چه میزان پست‌ها باعث ایجاد تعامل نشدند؟
  • چه میزان از پست‌های شما باعث ایجاد ترافیک به وب‌سایت شما می‌شوند؟

هنگامی که اعداد رسانه‌های اجتماعی را بررسی کردید، تعیین اهداف آسان‌تر خواهد بود.

مرحله ۲ – مخاطب خود را بشناسید

اگر در خصوص تناسب‌اندام فعالیت می‌کنید و ۷۰ درصد از مخاطبان شما گیاهخوار هستند، چرا پست‌های مربوط به همبرگر و استیک را ادامه می‌دهید؟ مخاطبان خود را بشناسید تا استراتژی نوشتن محتوا هم‌راستا با نظر مخاطبانتان باشد:

  • دوست دارند چه نوع مطالبی را بخوانند؟
  • آیا ویدئوها، تصاویر یا محتوای متنی را ترجیح می‌دهند؟
  • مخاطبانتان اهل کجا هستند؟
  • از چه وسیله‌ای برای دسترسی به رسانه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند؟
  • می‌خواهند به چه مسائل و نگرانی‌هایی بپردازید؟
  • جمعیت‌شناسی آن‌ها چیست؟

یک نمایه مخاطب ایجاد کنید و از آن برای برنامه‌ریزی استراتژی بازاریابی محتوای خود استفاده کنید.

مرحله ۳ – محتوای خود را برنامه‌ریزی کنید

اکنون که اهداف خود را شناسایی کرده‌اید و ایده‌ای در مورد مخاطبان خود دارید، زمان آن رسیده که استراتژی محتوای خود را برنامه‌ریزی کنید. نوع و کیفیت محتوا عواملی هستند که باعث ایجاد تعامل می‌شوند. جعبه ابزار بازاریابی محتوای شما باید از انواع فرایندها و تاکتیک‌ها تشکیل شده باشد که گزینه‌های زیادی وجود دارد:

  • وبلاگ‌ها
  • نظرسنجی‌ها
  • اینفوگرافیک
  • فیلم‌ها
  • محتوای انتخاب شده
  • فایل‌های GIF
  • داستان‌ها
  • یک روز عادی از زندگی
  • مسابقات و هدایا

گام بعدی این است که بدانید چگونه محتوایی ایجاد کنید که مخاطبان را به مشارکت بیشتر تشویق کند.

۱۰ نکته در مورد چگونگی افزایش تعامل در رسانه‌های اجتماعی

راه‌اندازی حساب‌های رسانه‌های اجتماعی برای کسب‌وکار راهی عالی برای جلب‌توجه محصولات و خدمات شما توسط مخاطبان هدف است. بااین‌حال، صرفاً ارسال پست فقط به این خاطر که چیزی ارسال کرده باشید در رسانه‌های اجتماعی شما را به نتایج دلخواه شما نمی‌رساند. این امر برای بسیاری از کارآفرینانی که از رسانه‌های اجتماعی برای تبلیغ کسب‌وکار خود استفاده می‌کنند، به یک واقعیت تلخ تبدیل شده است.

صاحبان برخی کسب‌وکارها این‌گونه اذعان می‌کنند که «پست‌های من در صفحه شخصی من در رسانه‌های اجتماعی همیشه لایک، اشتراک‌گذاری و کامنت می‌گیرند ولی نمی‌توانم همان نتایج را برای صفحه کسب‌وکار خود دریافت کنم؟» این امر به دلیل تفاوت در هدف فالوورهای شما در رسانه‌های اجتماعی و صفحات کسب‌وکار شما است.

شما در صفحه شخصی خود، دوست دارید وضعیت فعلی خود را به‌روز کنید. در صفحه کسب‌وکارتان سعی می‌کنید فالوورهایتان را وادار کنید که از کسب‌وکارتان حمایت کنند؛ بنابراین، رویکردهای افزایش تعامل رسانه‌های اجتماعی در لایک‌ها، اشتراک‌گذاری‌ها و فالوورهای بیشتر و فعال‌تر متفاوت است.

1.به گروه‌های ذی‌نفع مرتبط بپیوندید

به لیست دوستان فیس‌بوک خود نگاه کنید. ما مطمئن هستیم که می‌توانید آنها را بر اساس علایقشان در گروه‌های مختلف دسته‌بندی کنید. به‌عنوان‌مثال، ممکن است بتوانید دوستان خود را در گروه‌های ذی‌نفع مرتب کنید:

  • علاقه‌مندان به تناسب‌اندام
  • قهوه‌خورها
  • نوازندگان گیتار
  • آشپزی در خانه
  • مجموعه‌داران کتاب‌های مصور

بنابراین، اگر درباره تمرین ورزشی جدیدی که امروز صبح امتحان کردید پُست کنید، دوستانتان از گروه علاقه‌مندان به تناسب‌اندام فعالانه در محتوای شما شرکت خواهند کرد. اگر تجربه خود را در کافه هلندی جدید که در نزدیکی محل شما افتتاح شد، به اشتراک بگذارید، دوستانی که عاشق  قهوه هستند فعالانه در محتوای شما شرکت خواهند کرد. اگر به گروه‌های علاقه‌مند به کسب‌وکارتان بپیوندید، می‌توانید انتظار سطوح تعامل بالاتری را داشته باشید.

به‌عنوان‌مثال، اگر در تجارت توسعه نرم‌افزار هستید که برنامه‌هایی را برای استخدام طراحی می‌کند، پیوستن به گروه‌های ذی‌نفع ممکن است برای شما مفید باشد:

  • منابع انسانی
  • آژانس‌های نیروی انسانی
  • کسب‌وکارهای کوچک
  • استارت‌آپ‌ها
  • هتل و رستوران
  • ساخت‌وساز
  • حراجی‌ها

نکته کلیدی این است که ابتدا از طریق تعامل با اعضای گروه اعتماد آنها را جلب کنید. محتوای خود را فوراً به اشتراک نگذارید. به بحث‌های فعال بپیوندید و با ایده‌ها همفکری کنید. هرچه بیشتر در بحث‌ها شرکت کنید، علاقة اعضای دیگر به کسب‌وکارتان بیشتر می‌شود. ممکن است شما از آن آگاه نباشید، اما تعدادی از اعضا می‌توانند صفحه کسب‌وکار شما را بررسی کنند و محتوای آن را بخوانند.

۲. بازنشر مطالب از فالوورها

هنگامی که در یک گروه علاقه‌مند پذیرفته شدید، یک استراتژی خوب این است که محتوای یکی از اعضا را به اشتراک بگذارید. می‌توانید آن را در صفحه کسب‌وکار و یا صفحه شخصی خود باز ارسال کنید. اعضای گروه از شما قدردانی خواهند کرد. به ما اعتماد کنید، در آینده به طور مشابه پاسخ خواهند داد.

همین کار را با فالوورهای خود انجام دهید. اگر کسی مرجعی را در یک موضوع در صفحه کسب‌وکار شما پست می‌کند، آن را مجدداً ارسال کنید تا فالووری که پیوند را باز ارسال کرده بداند شما به کارش اهمیت میدهید. اگر پیوند مربوط به صفحه کسب‌وکار یک فالوور است و مرجع مرتبط و مفید دارد آن را به اشتراک بگذارید و باز ارسال کنید. تعامل فعال با فالوورها باعث می‌شود آنها احساس خوبی داشته باشند و حس کنند از آنها قدردانی شده است. این امر آنها را تشویق می‌کند تا بیشتر در پست‌های رسانه‌های اجتماعی شما مشارکت کنند.

۳. اینفلوئنسرها را جذب کنید

به‌کارگیری اینفلوئنسرها می‌تواند پرهزینه باشد، اما آنها می‌توانند فوراً توجه‌ها را به سمت محتوا و کسب‌وکار شما جلب کنند. یک فرد زمانی تبدیل به یک اینفلوئنسر می‌شود که تعداد قابل‌توجهی از فالوورها را جمع کند که به نظرات او اعتماد دارند. بر اساس گزارش سال ۲۰۲۰ ارائه شده از سوی اینفلوئنسر مارکتینگ هاب، شما می‌توانید به‌ازای هر ۱ دلار آمریکا که برای یک اینفلوئنسر خرج می‌شود، ۱۸ دلار ارزش رسانه‌ای کسب کنید.

با جذب یک اینفلوئنسر برای به‌اشتراک‌گذاری محتوا، شما از پایگاه عظیم فالوورهای او استفاده می‌کنید – اما این امر هزینه‌های خودش را دارد. اینفلوئنسر می‌داند که پایگاه فالوور او یک گاو شیرده است که شما به شیر آن نیاز دارید. گزینه دیگر این است که اینفلوئنسری را انتخاب کنید که در صنعت شما شناخته شده یا تثبیت نشده باشد اما تعداد فالوورهای کافی برای تضمین انجام ترتیبات بازاریابی داشته باشد.

سعی کنید بر اساس ترتیب برد – برد مذاکره کنید. برای مثال، در ازای حق‌الزحمه اینفلوئنسری که محتوای شما را به اشتراک می‌گذارد یا در کانال‌های رسانه‌های اجتماعی‌اش به کسب‌وکارتان اشاره می‌کند، پرداخت‌های مبتنی بر کمیسیون یا ارائه محصول رایگان به وی پیشنهاد دهید.

ادامه ی مطلب در بخش دوم

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ بعدی
10 نکته در مورد چگونگی افزایش تعامل در رسانه‌های اجتماعی (بخش دوم)
نوشتهٔ پیشین
چگونه آژانس بازاریابی دیجیتال را قابل انجام تعهداتش پاسخگو کنیم! (بخش دوم)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

دو + 10 =

فرم مشاوره رایگان

جهت اطلاعات بیشتر از هزینه طراحی سایت، سئو سایت و … لطفا فرم زیر را تکمیل نمایید.

  • این فیلد برای هدف اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

فهرست
واتس اپ شرکت رایان
ارسال از طریق WhatsApp