مشاوره رایگان تلفنی:

مشاوره رایگان

مقالات دیجیتال مارکتینگ

چطور تولید محتوا طبق اصول سئو داشته باشیم؟(بخش دوم)

چطور تولید محتوا طبق اصول سئو داشته باشیم؟(بخش دوم)

فهرست مطالب

  • تحقیق در مورد موضوع انتخابی:

پس از اینکه ایده های لازم را برای محتوا نوشتن پیدا کردید، قدم بعدی این است که در مورد موضوع انتخابی تحقیق کنید تا اطلاعات قبلی خود را آپدیت کرده یا به آنها اضافه کنید. اگر هم از آمار و ارقام می خواهید استفاده کنید حتما چندین سایت معتبر را انتخاب کنید و به شکل هایپرلینک آنها را وارد محتوای خود کنید.

  • رئوس مطالب را مشخص کنید:

با اینکار می توانید پیوستگی معنایی و مفهومی را در محتوای خود رعایت کنید تا خواننده هم در همان چند ثانیه اول متوجه مطالب و خط فکری شما بشود و مطمئن گردد که سایت خوبی را انتخاب کرده است.

  • برنامه زمانی برای مطالعه پیش نویس خود بگذارید:

به دو روش این کار برای تولید محتوا قابل انجام است. اولین روش این که می توانید براساس تعداد کلمات نوشته شده، استراحت کنید و پیش نویس خود را مطالعه کنید مثلا به ازای هر 1000 کلمه. روش دوم برحسب زمان صرف شده برای نوشتن است. مطالعات زیادی هستند که نشان می دهند در هر بار تولید محتوا، نهایتا بین 90 تا 120 دقیقه می توانید 100% تمرکز داشته باشید پس از آن باید استراحت کرده و مطالب نوشته شده را دوباره بخوانید. فایده این دو روش این است که پیوستگی معنایی و مفهومی متن را حفظ می کند.

  • تضمین کیفیت انجام دهید:

همانطور که از اسم آن مشخص است برای تضمین کیفیت محتوای نوشته شده انجام می شود و طی یک پروسه ساده قابل انجام است. ابتدا از Copyscape استفاده کنید تا یونیک بودن متن شما را چک کند. متن خود را به Grammarly بدهید تا اشتباهات گرامری و املایی را برای شما مشخص کند. یکبار هم خودتان کل متن را بخوانید تا پیوستگی معنا و مفهوم، لحن بیان و اشتباهات گرامری و املایی چک شوند. تا زمانی که 100% مطمئن نشدید محتوای خود را منتشر نکنید.

۲- نوع محتوا را مشخص کنید:

نوع محتوا را مشخص کنید77% کاربران اینترنت مطالب وبلاگ را مطالعه می کنند و کسب و کارهایی که تولید محتوا دارند، تا 97% بازدید بیشتری نسبت به کسب و کارهایی که چنین فعالیتی ندارند دریافت خواهند کرد. به همین دلیل انتشار محتوا بسیار مؤثر است اما محتوای متنی یک نوع در بین انواع مختلف تولید محتوا برای مخاطبین است و انواع دیگری هم داریم:

  • مقالات برای چاپ در ژورنال ها و روزنامه ها
  • راهنمای محصول یا خرید که نوعی محتوای طولانی حاوی نظرات خریداران، توصیه ها، مشخصات فنی، مزایا و معایب، تصاویر و لینک خرید محصولات است.
  • اینفوگرافیک که اطلاعات به شکل تصویر یا گرافیک نمایش داده می شوند
  • محتوای اطلاعاتی با ساختار و نظم داخلی عالی که بهترین گزینه برای بهبود رتبه سایت نیز هست
  • محتوای لیست گونه که مثلا فردی محتوایی با عنوان «10 ایده برای رشد کسب و کار» منتشر شده و شما از طریق تولید محتوایی با عنوان «20 ایده برای رشد کسب و کار» رتبه بهتری خواهید گرفت (واقعا 20 مورد وجود داشته باشد)

۳- پارامترهای مختلف محتوای خود را خلاصه کنید:

منظور از پارامترهای تولید محتوا همان مواردی هستند که کیفیت آن را تعیین می کنند مثل:

  • طول محتوا:

معمولا محتواهایی که بیشتر از 2000 کلمه هستند، بازدید بیشتری برای سایت ایجاد می کنند و برای برندسازی هم مؤثرتر هستند. از طرفی افراد فقط 27 ثانیه برای یک مطلب وقت می گذارند تا با خواندن آن متوجه شوند که مناسب هست یا خیر، پس با این وجود محتوا باید چند کلمه باشد؟ هر فردی به طور میانگین هر دقیقه 265 کلمه می خواند. اما اگر قبل از نگارش محتوا به خوبی تحقیق کرده باشید و بی عیب و نقص باشد، بیشتر از 37 ثانیه زمان صرف خواهند کرد.

  • تصاویر:

زیباسازی محتوا با تصاویر با کیفیت که مرتبط با موضوع هم هستند، قطعا بازدید را بالا می برند. هم می توانید از تصاویر از پیش آماده استفاده کنید هم از تصاویر خودتان که در این حالت بهبود رتبه بسیار خوبی خواهید داشت.

  • هدف:

هدف شما برندسازی است یا فروش محصولات و خدمات؟ چون هدف از تولید محتوا، انتخاب کلمات کلیدی را مشخص می کند. مثلا برندسازی کلمات کلیدی با میزان سرچ بالا اما برای فروش محصولات، کلمات کلیدی که میزان سرچ کمتری دارند اما به شدت رقابتی هستند را انتخاب کنید چون نشان دهنده این است که سایر کسب و کارهای حیطه شما از آنها نتایج خوبی در تبلیغات کلیکی خود گرفته اند لذا برای مواقعی که در حال راه اندازی کمپین بازاریابی محتوا همراه با تبلیغات کلیکی هستید بهترین گزینه است.

  • لحن بیان:

باید مخاطب خود را در نظر بگیرید تا به عنوان فردی حرفه ای شناخته شوید چون فهم مطالب را راحتتر می کنید و مخاطب نیز متوجه می شود برای آنها ارزش قائل هستید. لحن شما باید محاوره ای و خبری باشد.

۴- برنامه ای برای منتشر کردن محتواها تدوین کنید:

4- برنامه ای برای منتشر کردن محتواها تدوین کنیدپس از تولید محتوا و اطمینان از کیفیت آن، تمرکز خود را روی این بگذارید که چه پلتفرم ها و کانال هایی در اختیار دارید که می توانید در آنها مطلب خود را منتشر کنید. مثلا علاوه بر رسانه های اجتماعی، از سایر وب سایت ها هم می توانید درخواست کنید که محتوای شما در صفحه خودشان منتشر کنند.

برای رسانه های اجتماعی روزی یک محتوا هم کفایت می کند که البته باید رسانه اجتماعی درستی هم انتخاب کنید مثلا اما اگر محصولات عکس محور دارید باید پلتفرم هایی مثل فیسبوک و اینستاگرام را انتخاب کرده و روزی 3 تا 5 محتوا هم پست کنید.

۵- عملکرد محتوای خودتان را بررسی کنید:

از تجزیه و تحلیل های وب سایت کمک بگیرید تا ببینید کدام محتوا در وب سایت و شبکه های اجتماعی بازدید بهتری داشته اند و بیشتر مورد پسند مخاطب قرار گرفته اند. با این کار می توانید به تلاش های خود سمت و سوی جدیدی بدهید و از منابع بهتری برای تولید محتوا جهت کسب نتایج بهتر استفاده نمایید.

جمع بندی مطالب

تولید محتوا در فضای اینترنت کاملا متفاوت از نوشتن یک مطلب برای روزنامه، ژورنال یا مطبوعات است چون همین که کیفیت صفحات خوب باشد و عناوین جذابی انتخاب کنید، خرید آن را بالا می برد. اما در اینترنت اوضاع بسیار متفاوت است و برای تولید محتوا باید وابسته به اصول سئو باشید تا با کسب رتبه بهتر، بیشتر دیده شوید.

در این مطلب بهترین و مهمترین نکات تولید محتوا طبق اصول سئو و مطابق با سلیقه و میل مخاطب را توضیح دادیم. برای مشاوره رایگان سئو و تولید محتوا با شرکت طراحی سایت رایان تماس بگیرید.

نویسنده:

Picture of نویسنده وبسایت رایان مارکتینگ
نویسنده وبسایت رایان مارکتینگ

نویسنده با سابقه تخصصی در حوزه وب و برنامه نویسی

دریافت مشاوره رایگان

خدمات رایان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.
 
واتس اپ شرکت رایان
ارسال از طریق WhatsApp