چرا باید به دنبال طراح وب حرفه ای یا شرکت طراحی سایت معتبر باشیم؟
کارآفرینان افرادی خلاق و تحلیل گر هستند که به خوبی می دانند باید ایده خود را از کاغذ طراحی به یک وب سایت انتقال دهند که به خوبی مفهوم مدنظر را به مشتری برساند و برای این کار به یک طراح وب حرفه ای نیاز دارند.پیدا کردن طراح وب یا شرکت طراحی سایت کاری ندارد، کافیست در اینترنت سرچ کرده تا سازمان ها و شرکت های مختلفی که چنین خدماتی را ارائه می کنند پیدا کنید. حتی می توانید از طریق پلتفرم های مختلفِ مشاغل آنلاین برای فریلنسرها یا طراحان وب دعوت به همکاری بفرستید یا جزئیات پروژه خود را شرح دهید. نهایتا از طریق رسانه های اجتماعی و یا معرفی توسط دوستان هم می توانید یک طراح وب پیدا کنید.
طراحی های بصری، محتوا و سایر عوامل باید بدون عیب و نقص در پلتفرم های مختلف و حتی دستگاه های موبایل و تبلت ها به نمایش در بیاید به همین دلیل هر چقدر هم که صاحبان کسب و کار یا کارآفرینان، خلاق و صاحب ایده باشند اما برای اینکه ایده های آنها در سطح اینترنت معرفی شود و وب سایتی کاملا کاربردی و جذاب و زیبا داشته باشند، نیاز به طراح وب حرفه ای یا شرکت طراحی سایت معتبر را همیشه حس می کنند.
اما چالش واقعی، پیدا کردن طراح وب حرفه ای است که بتواند دقیقا هدف و خواسته شما را پیاده سازی کند.
شاید 5 طراح وب یا شرکت طراحی سایت برتر را هم شناسایی کنید که همه آنها تجربه و توانمندی های فنی و اساسی مشابهی داشته باشند اما همه آنها نمی توانند وب سایت شما را براساس خواسته و نیازتان طراحی کنند و حتی شاید نتوانند هدف و برنامه شما را هم بفهمند.
به همین دلیل اگر می خواهید مطمئن شوید که طراح وب حرفه ای برای وب سایت خود انتخاب کرده اید یا خیر، به دنبال این 10 ویژگی در آنها باشید:
1- دلسوزی
وقتی با طراح وب حرفه ای کار می کنید، هدف، طراحی سایت حرفه ای است که بازار هدف شما را به سمت خود جلب کند، با اینکه شاید این موضوع سرسری گرفته شود اما مطالعات نشان داده اند که درک اولیه مخاطبین از وب سایت شما از نگاه کردن به ظاهر آن شکل می گیرد.
طراحی باید مخاطب محور باشد: طراح وب حرفه ای برای خودش وب سایت طراحی نمی کند بلکه با تحقیق و پژوهش گسترده، وب سایت را مخاطب محور طراحی می کند.
علاوه بر اطلاعاتی که شما در اختیار طراح وب قرار می دهید این افراد نیز به شخصه باید بررسی های بیشتری انجام دهند تا بتوانند به خصوصیات رفتاری جمعیت کاربران و مخاطبان دست پیدا کنند.
هدف اصلی طراح وب حرفه ای که دلسوزانه عمل می کند، شناخت بهتر و درک عمیق تری از مخاطب شماست تا دقیقا بر همین اساس طراحی وب سایت را انجام دهد:
هدایت پذیری خوب منوها: هر چقدر یک کاربر بیشتر تلاش کند به بخش خاصی از سایت شما دسترسی پیدا کند، خاطره خوب کمتری در ذهن آنها بر جای خواهد ماند و به همین دلیل یک طراح وب نسبت به اهمیت تجربه کاربری یا UX به خوبی آگاه است که اگر کاهش پیدا کند، رتبه سایت نیز کاهش پیدا خواهد کرد.
کاربردی بودن: هیچ چیزی یک کاربر را بیشتر از سرعت کند وب سایت و بخش های غیر کاربردی خسته نمی کند و چنانچه این موارد در وب سایت شما وجود داشته باشند عواقب بسیار بدی برای شما در پی خواهد داشت.
لذا طراح وب حرفه ای، طراحی وب سایت شما را از دید کاربر نهایی می بیند و متناسب با نیاز، خواسته و انتظارات آنها عمل می کند.
2- تحلیل گری
طراح وب حرفه ای تعادل خوبی بین حس دلسوزی و دقت عملکرد در رابطه با استفاده از داده های موجود دارد و در واقع قدرت تحلیل گری مسائل، پایه و اساس وب سایت شما را می سازد.
طراحی همراه با اصول سئو: بهینه سازی موتور جستجو یا SEO به منظور بهینه سازی وب سایت شما در سطح اینترنت به کار گرفته می شود.
مثلا تلاش بر این است تا به کمک سئو نسبت خوبی از کلمات کلیدی به کل متن استفاده شده باشد تا ربات های موتور جستجو به راحتی بتوانند صفحات وب شما را پیدا کرده و آن را ایندکس کنند. از این کلمات کلیدی می توان در عنوان، متا تگ ها و توضیحات توصیفی استفاده کرد تا پروسه سرچ خیلی سریع به نتیجه برسد.
محتوای هدفمند: کلمات کلیدی فقط در جذب مخاطب مؤثر هستند اما موردی که باعث حفظ علاقه کاربر به مطالب وب سایت شما می شود، میزان ارتباط، قابل استفاده بودن و یونیک بودن محتوای شماست.
مثلا مواردی که کاربران در 10 ثانیه ابتدایی ورود خود به وب سایت در صفحه اصلی می بینند و می خوانند تعیین می کند که آیا کاربر مورد نظر سایر بخش های وب سایت را نیز چک خواهد کرد یا خیر.
استفاده استراتژیک از مؤلفه های طراحی: میزان زمان لود صفحه وب شما تحت تأثیر مؤلفه های طراحی مثل رنگ، استفاده از انیمیشن، استفاده از فرم ها و پیام ها و غیره است. وب سایتی که سرعت لود پایینی داشته باشد قطعا در جذب مخاطبین به مشکل برخورد خواهد کرد و لذا سطح درآمد نیز به شدت افت می کند. طراح وب حرفه ای دائما تست های مختلفی انجام می دهد تا سرعت وب سایت و کاربردی بودن آن تضمین شده باشد.
3- قابل اعتماد بودن
اعتماد، عامل ارزشمندی است که در طی زمان به دست می آید اما وقتی با افراد می خواهید همکاری کنید اغلب اوقات به حس درونی و برداشت خود تکیه می کنید که آیا فرد مقابل شما قابل اعتماد هست یا خیر.
وقتی با یک طراح وب حرفه ای کار می کنید یعنی دیدگاه و برنامه های آینده خود و نهایتا کل کسب و کار خود را به چنین شخصی واگذار می کنید. نشانه های زیر یعنی طراح وب حرفه ای شما قابل اعتماد نیست:
- در برابر ایده های شما زیاد مقاومت می کند
- معمولا در جلساتی که گذاشته می شود حضور ندارد یا تأخیر دارد
- همیشه از برنامه های تعیین شده برای توسعه وب عقب است
- بی دقت است و نظرات بی معنی می دهد
- بیشتر روی این موضوع حساس است که دستمزد خود را سر موقع دریافت کند تا اینکه روی تمام شدن به موقع پروژه حساسیت به خرج دهد
توجه داشته باشید که برخی اختلاف نظرها، بخشی از همکاری صادقانه و قابل اعتماد محسوب می شوند اما مخالفت های بی پایه و اساس هیچ توجیهی مبنی بر صداقت کاری ندارند.
4- اشتیاق و علاقه
وقتی کسی با علاقه و اشتیاق کاری را انجام می دهد به خوبی قابل مشاهده است، اینجور افراد با انرژی و اشتیاق زاید الوصفی کار می کنند و حتی در رفتن به محل کار نیز علاقه زیادی دارند چون عاشق کاری هستند که انجام می دهند. برای این افراد، طراحی وب فقط وسیله ای برای امرار معاش نیست بلکه فرصتی است برای اینکه به مشتریان خود کمک کنند تا به اهداف تجاری و کسب و کار خود برسند. به عبارت دیگر چنین افرادی طراح وب حرفه ای هستند.
در طی جلسات، چنین افرادی همیشه در مورد نظرات و ایده هایی که می دهند پذیرای انتقاد هستند و هدف آنها طراحی بهترین وب سایت برای کسب درآمد است. طراح وب حرفه ای برای پروژه شما ارزش قائل است و همیشه به دنبال ارائه راهکار می گردد.
در مقابل یک طراح وب غیر حرفه ای فقط به فکر دریافت حق الزحمه است و نهایتا به همه خواسته های اولیه شما عمل کند و خبری از پیشنهاد و راهکار نیست. از نظر این افراد هر چقدر زودتر کار را تمام کنند زودتر هم پولشان را می گیرند.