وقتی که می خواهید اقدام به طراحی سایت کنید؛ باید با اصطلاحات مختلف آشنایی داشته باشید زیرا اگر بتوانید فاکتورهای قابل اندازه گیری را در نظر بگیرید و در پی پیشرفت آنها باشید و بتوانید کارتان را ارتقا دهید، متوجه خواهید شد که در مدت زمان کوتاه به نتایج عالی می رسید. یکی از اصطلاحاتی که شاید خیلی در مورد آن صحبت نشده باشد، Dwell time یا زمان توقف است که در این مقاله می خواهیم دقیقاً برایتان توضیح دهیم Dwell time چیست ؟
Dwell time دقیقا چیست؟
زمان توقف که به آن Dwell time گفته می شود، به معنای زمانی است که یک کاربر قبل از اینکه به صفحه نتایج جستجو برگردد، روی صفحه شما آن را سپری می کند. در واقع به مدت زمان آنالیز یک صفحه وب زمان توقف گفته می شود.
چنانچه صفحه وب شما جزو آن دسته از صفحاتی باشد که مدت زمان توقف آن کم است، یعنی نمی تواند به خوبی نیاز کاربر را تامین کند. نکته ای که باید به آن توجه کرد؛ این است که نرخ پرش و زمان توقف دو اصطلاح کاملاً متفاوت هستند که در ادامه راجع به آن صحبت خواهیم کرد.
تفاوت نرخ پرش با زمان توقف
تفاوت نرخ پرش یا bounce rate با زمان توقف را حتماً باید بدانید تا در این باره دچار اشتباه نشوید.
نرخ پرش به مدت زمانی گفته می شود که کاربر وارد یک صفحه از سایت می شود و خیلی سریع از آن بیرون می آید اما زمان توقف به معنای کلیک کردن روی یک لینک و مدت زمانی است که کاربر در آن صفحه باقی می ماند و دوباره به صفحه نتایج جستجو برمی گردد.
اگر جزو افرادی هستید که از موتورهای جستجو استفاده می کنید، این مدت زمان به طور کامل در آنجا ثبت می شود و در نتیجه می توانید متوجه شوید که آیا زمان توقف بالایی دارید یا اینکه کاربران خیلی سریع از صفحه شما بیرون می آیند.
اهمیت آگاهی از صفحه توقف
حتماً باید نسبت به زمان توقف اطلاعات کافی داشته باشید. درست است که خیلی از افراد نرخ کلیک بالایی دارند اما اگر زمان توقف را ندانند، مشکلات زیادی به وجود می آید. شما باید به بررسی زمان توقف در صفحه خود بپردازید. باید ببینید که محتوا یا پست شما چگونه است. یعنی آیا کاربران آن را می پسندند یا خیر؟ اگر احساس کردید که زمان توقف پایین است، باید به دنبال تکنیک هایی باشید که بتواند کاربر را در صفحه شما نگه دارد.
اگر نیاز است از عکس های با کیفیت تر یا محتوای جذاب تر استفاده کنید یا به سراغ موضوعاتی بروید که می دانید بازخورد بیشتری دارد و تا انتها کاربر را در صفحه نگه می دارد، بررسی این موضوع باعث می شود که بتوانید وضعیت UX را هم در سایت بهبود ببخشید.
یعنی اگر قرار باشد کاربر روی صفحه سایت شما کلیک کند اما در لود شدن یا بارگذاری صفحه مدت زمان زیادی طول بکشد، قطعاً زمان توقف شما دچار مشکل خواهد شد. در چنین حالتی ممکن است کاربر اصلاً صبر نکند و از صفحه شما خارج شود. همین باعث می شود زمان توقف شما کاهش پیدا کند و نتوانید به آمار و ارقام خوبی برسید. پس سعی کنید که به بهبود سئو (برای دریافت خدمات سئو کلیک کنید) سایت بپردازید تا در این زمینه به نتایج بهتری دست پیدا کنید.
میانگین مدت زمان توقف
میانگین مدت زمان توقف یا dwell time در یک صفحه بستگی به محتوایتان دارد اما معمولاً برای هر جلسه بیشتر از ۱۰ دقیقه یا کمتر از یک دقیقه نمی شود. حتماً باید این بازه در آن رعایت شده باشد تا بگوییم که مدت زمان توقف در سایت می تواند قابل قبول باشد اما خیلی از سایت ها هستند که محتوای خیلی جذابی دارند و افراد موضوعات پشت سر هم را در آن مطالعه می کنند اما ما توصیه می کنیم برای اینکه بتوانید از همان اول به نتایج خوبی برسید، هدف گذاری شما روی ۲ تا ۴ دقیقه باشد.
چرا شرکت رایان
شرکت رایان با ۱۸ سال تجربه، تخصص زیادی در زمینه طراحی سایت و دیجیتال مارکتینگ داره. ارائه خدمات برای بیش از ۱۰۰۰ کسب و کار نشون میده که مشتریان از خدماتشون راضی بودند. خدمات گستردهشون از طراحی سایت و سئو گرفته تا بازاریابی دیجیتال و طراحی گرافیک، افزایش تعامل در رسانههای اجتماعی (برای دریافت خدمات در اینستاگرام کلیک کنید) و بسیاری دیگه.
جمع بندی
شناخت اصطلاحات مختلف در سئوی سایت برای کسب امتیازات بالا در گوگل اهمیت بسیار زیادی دارد. ما در این مقاله راجع به یکی از اصطلاحات پرکاربرد به نام زمان توقف صحبت کردیم و گفتیم که Dwell time چیست و رعایت نکات آن چه اهمیتی میتواند برای وضعیت سایت داشته باشد. اگر میخواهید به صورت حرفه ای با این مباحث آشنا شوید، سایت رایان در خدمت شماست.