مشاوره رایگان تلفنی:

مشاوره رایگان :

مقالات طراحی سایت

چیکار کنیم که وب سایت ما فروش خوبی داشته باشد؟

چیکار کنیم که وب سایت ما فروش خوبی داشته باشد؟

فهرست مطالب

اهمیت داشتن وب سایت برای کسب و کارهای مختلف

طراحی سایت برای کسانی که صاحب کسب و کار کوچک تا بزرگ هستند سرمایه بسیار ارزشمندی است و اگر فروشگاه فیزیکی هم داشته باشید، این امکان را فراهم می سازند که خدمات و محصولات شما 24 ساعت هر روز هفته در دسترس باشند.
وب سایت بستری را برای شما فراهم می کند تا تجربه و تخصص خود را به اشتراک گذاشته و شهرت خود را به عنوان یک فرد حرفه ای در صنعت مورد فعالیت خود افزایش دهید، لذا نقش ویترین یک فروشگاه را دارد. در صورتی که وب سایت شما طراحی ریسپانسیو داشته باشد افراد می توانند در هر جایی به وب سایت شما دسترسی داشته باشند.
البته مشکلی که با اکثر سایت ها وجود دارد این است که دائما در مورد برند، صاحبان، محصولات و خدمات و شرکت صحبت می کند، صد البته که داشتن سایت برای کسب و کار روشی برای ارتباط برقرار کردن با مشتریان از طریق بازاریابی است، فالوور برای شما جمع می کند، مشتریان راغب را افزایش داده و مشتریان علاقه مند به محصولات شما را به مشتریان دست به نقد تبدیل می کند.
قطعا که باید در مورد کسب و کار خود تبلیغ کنید و به بازدید کنندگان اطلاعات مهمی در مورد کارهایی که می توانید انجام دهید ارائه نمایید.
از نظر ما، وب سایت مشتریان واسطه ای برای برقراری ارتباط است. مسیری که باید کارفرما برای ارتباط برقرار کردن با مهمترین عضو چرخه تجاری یعنی مشتری استفاده کند.

چرا باید سایتی داشته باشید که ارتباط خوبی با مشتریان برقرار کند؟

چرا باید سایتی داشته باشید که ارتباط خوبی با مشتریان برقرار کند؟اگر با فردی صحبت داشته اید که فقط در مورد خودش صحبت می کند متوجه شده اید که ضمایر بکار رفته در جملات این افراد همیشه «من»، «برای من»، «خودم» و غیره است و قطعا در این موارد بسیار مشتاق هستید که به نحوی این مکالمه تمام شود.
یعنی اینکه نمی توان مکالمه ای داشت که یک نفر فقط در آن صحبت می کند. باید در گفتگوها تبادل ایده ها و نظرات وجود داشته باشد. مکانیسم فیدبک باید قرار داده شود تا چرخه ارتباطی تداوم پیدا کند.
در کسب و کار هم ارتباط برقرار کردن به دلایل زیر ویژگی بسیار مهمی است:

  • باعث گسترش روابط قوی و پایدار می شود
  • به شکلی سریع و حرفه ای به مسائل، مشکلات و نگرانی های موجود می پردازد.
  • هر فردی را در زنجیره ارزش ترغیب به فعالیت بیشتر می کند
  • احتمال وقوع سوء تفاهم را کاهش می دهد
  • باعث تشکیل اعتماد و وفاداری می شود

در صورتی که فقط شما بخواهید در مورد خودتان صحبت کنید، چطور می خواهید در این نوع مکالمه که به طرف مقابل خود اجازه حرف زدن نمی دهید، ارتباط برقرار کنید. چنین قیاسی را می توان برای وب سایت تجاری هم به کار برد.
در یک سایت تجاری که فقط در مورد محصولات، خدمات، تاریخچه خود و بنیانگذاران صحبت می کند، چطور می خواهند نیازسنجی برای مشتریان خود انجام دهند وقتی حتی به آنها اجازه حرف زدن هم داده نمی شود؟
قطعا که برندسازی برای کسب و کار مهم است. به همین دلیل توصیه می کنیم که برند شما یک نشانه یا تعهد نسبت به خواسته و نیاز مشتری است. وقتی مشتریان وب سایت شما را می بینند متوجه می شوند که در چه حیطه ای است. سایت تجاری همه مواردی که مربوط به شما می شود را در خود قرار داده؛ ویژگی هایی که به بهترین شکل شما و کسب و کارتان را تعریف می کنند.
در واقع برندتان، خود شما هستید. اگر قصد دارید که مشتریان تبلیغ شما را بکنند پس باید امکان فیدبک دادن یا پاسخ را برای مشتریان قرار دهید. ضمنا سایت شما باید به طور واضح موارد زیر را مشخص کند:

  • کسب و کار شما چه پیشنهاداتی برای مشتریان دارد و چه خدماتی ارائه می کند
  • چطور کسب و کار شما نیازها و مشکلات مشتریان را رفع می کند
  • مشتریان برای اینکه محصولات یا خدمات سایت شما را خریداری کنند باید دقیقا چه کار کنند؟

به طور خلاصه مشتری باید ببیند که کسب و کار شما به مشتریان، اهمیت زیادی می دهد؟
مثلا صفحه درباره ما نباید لزوما در مورد شما و کسب و کارتان باشد یا مثلا صفحه اصلی سایت، ارزش پیشنهادی آن نباید در مورد برند صحبت کند باید در مورد مشتری باشد.
در ادامه روش هایی را مطرح می کنیم که به کمک آنها می توانید کانال های ارتباطی بیشتری از طریق وب سایت خود با مشتریان بگیرید و با انجام چنین کاری قطعا فروش خوبی خواهید داشت.

1-صفحه «درباره ما» سایت را به صفحه «درباره شما» تغییر دهید

صفحه «درباره ما» سایت را به صفحه «درباره شما» تغییر دهیدمعمولا صفحه درباره ما وب سایت ها اطلاعاتی در مورد بنیانگذاران شرکت، تصمیم گیرندگان اصلی و مدیران ارشد است و چیزی شبیه به بیوگرافی است.
همچنین اطلاعاتی در مورد اینکه از کجا فارغ التحصیل شده اند، تجربه کاری آنها، دستاوردها، مهارت های برتر و شاید جزئیات کمی هم در مورد زندگی های شخصی آنها نوشته شده باشد.
هر چقدر هم که کوتاه و مختصر باشد، چقدر انتقال این اطلاعات به مشتریان کمک می کند؟ هدف شما در این صفحه از وب سایت باید این باشد که به مشتریان بگویید چرا سایت درستی را انتخاب کرده اند. مثلا اینکه کسب و کار شما از نگرانی و مسائل و مشکلات مشتریان خود مطلع است و به همین دلیل محصولات، خدمات، مهارت ها و تجربه کافی و مناسب برای کمک به آنها را دارد.
مثلا نمونه زیر در مورد صفحه درباره ما کارخانه تولیدی Johnson است.
سلام! من آلبرت جانسون هستم و پس از 25 سال کار در صنعت تولید، تصمیم به راه اندازی کارخانه تولیدی Johnson گرفتم تا از طریق تمامی مشکلاتی که در این شرکت هایی که در طول این سال ها با آنها کار کرده ام را رفع کنم.
در این کارخانه، محصولات ما تست کیفیت کنترل بسیار دقیق 5 مرحله ای را پشت سر می گذارند تا دقیقا همان چیزی که مشتری برای آن پول پرداخت کرده و حتی فراتر از آن را دریافت کند. ما قرارداد همکاری با شرکت های حمل و نقل و لجستیک مثل Argo Transportation و Levingston Logistics امضا کرده ایم تا خدمات رسانی سریع را برای شما مهیا کنیم.
تعهد ما به شما این است که همیشه فراتر از سطح انتظارات شما عمل کنیم!
این بیوگرافی حالت مکالمه ای بیشتری دارد و دقیقا حس می کنید که بنیانگذار این کارخانه مستقیما با مشتری صحبت می کند و متوجه می شوید که کلا ماهیت و حوزه فعالیت این شرکت در چه حیطه ای است و چه کمکی در جهت رفع نیازهای شما می تواند انجام دهد.

 2- صفحه محصولات و خدمات خود را بیشتر متناسب با نیاز مشتریان خود بسازید

صفحه محصولات و خدمات یکی از مهمترین بخش های وب سایت شماست. مشتریان روی آن کلیک می کنند تا ببینند چه کالاهایی می فروشید یا چه خدماتی ارائه می کنید.
مثلا در این صفحه اطلاعاتی در مورد ویژگی های محصول، قیمت، برنامه زمانی تولید و تاریخ تحویل کالا مناسب هستند.
برند: Thundra
مدل: Trail Runner RX77
ویژگی های محصول:
– ساخته شده از گرافین
– وزن سبک
– موجود در سایزهای 7 تا 16
قیمت: 400 هزار تومان
مثلا اطلاعات فوق برای کفش مناسب دوندگی استاندارد است اما باید این سؤال را هم پرسید که:
این اطلاعات چه کمکی به مشتری خواهند کرد که کفش مورد نیاز خود را پیدا کند؟
پس به گونه ای متن مورد نظر را برای صفحه محصولات و خدمات وب سایت خود بنویسید که مشتری کاملا نسبت به ویژگی ها، مزایای خرید و اینکه مناسب چه افرادی است آگاه شود.

3-اعتبارسنجی های متفرقه را بولد کنید

منظور ما سلبریتی ها نیستند. مشتریان بهترین عامل تبلیغ محصولات و خدمات وب سایت ها هستند. مثلا اظهار نظرهای مثبت مشتریان، بررسی های موردی، جوایز و سایر فرم های مشابه این موارد ابزارهای قدرتمندی هستند که مشتری را خاطر جمع می کنند که وارد سایت درستی شده اند.
در صورتی که قراردادهای همکاری با سایر شرکت های معروف بسته اید، قرار دادن لوگو آنها در وب سایت خود ایده خوبی است. این مواردی که گفتیم چون تحریک کننده های احساسی هستند، به مشتریان حس امنیت القاء می کند.
ضمنا وقتی مشتریان می بینند سایر برندها هم با شرکت شما در ارتباط هستند بیشتر آنها را ترغیب می کند که با شما معامله داشته باشند تا اینکه به سراغ رقیبان شما بروند.

4- اطلاعات تماس باید کامل باشد

اگر وارد یک وب سایت شوید که در بخش اطلاعات تماس آن، آدرس اداره یا محل کار و یا شماره تماس درج نشده چه واکنشی نشان می دهید؟
برخی شرکت ها نیاز ندارند که آدرس محل کار یا شماره تماس درج کنند چون فعالیت آنها منحصرا آنلاین است. اما شاید مشتریان طور دیگری فکر کنند مثلا اینکه حتما چنین کسب و کاری کلاهبردار است که اطلاعات تماس درج نکرده است.
اگر می خواهید حس اعتماد در مشتریان خود ایجاد کنید باید با آنها صاف و صادق باشید و حتی اگر کلا فعالیت شما به شکل آنلاین است اطلاعات تماس قرار دهید. قراردادن عکسی از محل کار، مدیران و کارکنان هم ایده فوق العاده ای است.

امنیت وب سایت خود را تأمین کنید5-امنیت وب سایت خود را تأمین کنید

بخاطر هک شدن وب سایت و سایر جرایم سایبری که خیلی زیاد رخ می دهند، مشتریان در رابطه با وب سایت هایی که ایمن نیستند محتاط تر شده اند.
در واکنش به این موضوع، گوگل هم تغییراتی متناسب با اهمیت امنیت وب سایت در الگوریتم خود ایجاد کرده و سایت هایی که گواهینامه SSL داشته باشند در سرچ گوگل رتبه بهتری می گیرند.
در مقابل وب سایت هایی که گواهینامه SSL نداشته باشند با عبارت Not Secure مشخص می شوند که اصلا در جذب مشتری خوب نیست اما با وجود چنین گواهینامه ای به مشتریان خود نوید امنیت و حفاظت اطلاعات بالایی می دهید و اینکه به آنها می فهمانید که ارزش زیادی برای شما دارند.

6- تجربه کاربری را بهبود ببخشید

جمله معروفی در کسب و کارها رایج است که می گوید: اگر مشتریان چیزی که می خواهند را پیدا نکنند، پس چیزی هم نخواهند خرید.
چه صاحب شرکت خرده فروشی بسیار بزرگی مثل Walmart باشید یا طراحی سایت فروشگاهی داشته باشید، هدایت کردن و راهنمایی کردن راحت و مناسب مشتریان نقش اساسی در تجربه آنها ایفا می کند.
وب سایت شما باید طوری باشد که مشتریان از کار کردن با آن احساس پیچیدگی خاصی نکنند چرا که برخلاف حضوری که مشتریان حاضر هستند از راهروهای مختلف عبور کرده و به دنبال محصول مورد نظر خود بگردند، رفتار آنلاین آنها کاملا متفاوت است و اگر در طی 8 ثانیه چیزی که می خواهند را پیدا نکنند از سایت شما بیرون می روند.
لذا در این مواقع وب سایت ها باید از تیم متخصص خود کمک بگیرند یا از شرکت های خدماتی معتبر در این زمینه بخواهند تا ترافیک و الگوهای مصرفی را بررسی کرده و به دنبال ترندهای مختلف باشند و براساس داده های موجود پیشنهاد طراحی مجدد وب سایت را بدهند تا تجربه کاربری بسیار ساده و راحت شود.
اگر هم که شیوه ای برای پیاده سازی تجربه کاربری بهتر دارید، فرایند خرید مشتری را بخش بندی کرده و دستورالعمل های هر بخش را کاملا واضح و شفاف توضیح دهید:
– چطور ثبت سفارش بزنید؟
– چطور به خدمات مشتری دسترسی پیدا کنید؟
– نحوه طرح شکایات چگونه است؟
هر چقدر که مشتریان در استفاده از وب سایت شما راحت تر باشند، احتمال اینکه سایت شما را ترک کنند کمتر می شود.

7-مشتریان خود را تشویق کنید که فیدبک بدهند

قانون کلی ایده پردازی در مورد یک کسب و کار این است که ابتدا نیازسنجی کنید و سپس خدمات یا محصولاتی در جهت رفع آن ارائه کنید. بنابراین، در جریان گذاشتن مشتری با فرایند توسعه محصول امری منطقی به نظر می رسد. محصول شما باید مطابق با نیازهای در حال تغییر بازار شما تکامل پیدا کند.
برای این کار می توانید در وب سایت خود فرم های مخصوص فیدبک و لینک ایمیل قرار دهید و مشتریان را ترغیب کنید تا در مورد کسب و کار شما فیدبک بدهند و از فیدبک های منفی هم هراسی نداشته باشید.
در کسب و کار نباید انتظار داشته باشید که همه راضی باشند. اظهار نظرهای منفی می توانند به شما در شناسایی نقص ها و مشکلات در محصولات، خدمات و فرایندها کمک کنند تا بتوانید روش هایی برای بهبود آنها پیدا کنید.

8- در مورد دکمه های فراخوان یا CTA ها واضح بیان کنید

دکمه فراخوان یا CTA در واقع خواسته شما از مشتری است. دوست دارید مشتری شما چه کار کند؟

مشتریان CTAهایی که کاملا واضح و مشخص از آنها می خواهد چه کاری انجام دهند را بیشتر ترجیح می دهند. مثلا مواردی مثل «یادگیری بیشتر» و «شروع به کار» گزینه خوبی نیستند. اما در مقابل مواردی مثل «همین حالا بخر» و «برای دریافت خبرنامه ما عضو شوید» بسیار تأثیرگذار و تعیین کننده هستند.

جمع بندی مطالب

برای اینکه استراتژی برندسازی شما موفق شود همیشه با چرخه ارتباط دائمی با مشتریان در آن لحاظ شده باشد.
وب سایت باعث می شود که به عنوان یک پلتفرم ارتباطی قوی، دائمی و ثمربخش با مشتریان خود ارتباط داشته باشید.

نویسنده:

Picture of نویسنده وبسایت رایان مارکتینگ
نویسنده وبسایت رایان مارکتینگ

نویسنده با سابقه تخصصی در حوزه وب و برنامه نویسی

دریافت مشاوره رایگان

خدمات رایان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.
 
واتس اپ شرکت رایان
ارسال از طریق WhatsApp