مسائل مختلف مربوط به طراحی سایت یا برنامه نویسی خیلی گسترده هستند. شما همیشه نیاز به آموزش دارید و باید در این زمینه خودتان را ارتقا دهید تا بتوانید از رقبای خود پیشی بگیرید. ما در این مقاله تصمیم گرفتیم که راجع به آموزش اتصال دامنه به هاست صحبت کنیم؛ موردی که شاید خیلی راجع به آن توضیح نداده باشند اما قطعاً خیلی کاربردی بوده و به ارتقای کارتان تا حد زیادی کمک خواهد کرد. پس این مقاله را از دست ندهید.مجموعه رایان علاوه بر خدمات متنوع در زمینه سایت خدمات هاستینگ نیز ارائه می کند.
روش اتصال هاست به دامنه
چنانچه شما جزو افرادی هستید که می خواهید اتصال دامنه به هاست از طریق راهی تحت عنوان DNS انجام شود، یعنی سرویسی که دامنه ها را به آدرس های IP تبدیل می کند. باید روش متفاوتی را در پیش بگیرید.
برای تنظیم DNS روی هاست باید تمامی مقادیر NS مربوط به DNS سرور هاست خود را در اختیار داشته باشید.
هر کدام از آنها دو یا چند تا آدرس NS اختصاصی برای خودشان دارند که باید آن ها را در دامنه تنظیم کنید. حال برای اینکه اتصال دامنه به هاست اتفاق بیفتد، ممکن است دو حالت رخ بدهد.
اولین حالت زمانی است که شما دامنه و هاست را از یک شرکت خریداری کرده اید. در چنین حالتی برای اینکه اتصال هاست به دامنه انجام شود، باید دامنه به اسامی سرور هاستینگ اتصال پیدا کند. در واقع اگر شرکتی که هاست را از آن خریداری کرده اید که به آن شرکت هاستینگ گفته می شود، اتوماسیون خوب و قوی داشته باشد، این اتصال به صورت خودکار از طریق شرکت انجام می شود و خیالتان راحت است که کارتان پیش رفته است. و در غیر این صورت باید مراحل خاصی را در پیش بگیرید.
مراحل اتصال هست به دامنه
بدین منظور باید در ابتدا وارد پنل هاستینگ شوید و مشخصات خود را وارد کنید. سپس اتصال را از طریق اسامی سرور که از طریق ایمیل و شرکت هاستینگ ارسال شده است؛ انجام دهید. در گام بعدی اقدام به وارد کردن یک به یک اسامی سرور هاستینگ کنید. در هر خط فقط باید نام یک سرور وجود داشته باشد. بعد از اینکه این کارها را کردید، تغییرات را تایید کنید تا کارتان پیش برود. بعد از انجام این پروسه ها برای به روز رسانی ۲۴ ساعت زمان می برد.
گاهی اوقات شما دامنه و هاست را از دو شرکت متفاوت و مجزا خریداری کرده اید. در چنین شرایطی باید یک سری راهکارهای متفاوت انجام دهید. اگر شرکت ها با یکدیگر متفاوت هستند، اولین کاری که باید کنید، این است که اسامی سرور را از شرکت هاستینگ بگیرید. سپس اقدام به پیکربندی و تنظیم اسامی DNS در پنل دامنه کنید.
وقتی که اسامی سرور حالت تغییر یافته پیدا کردند، احتمالاً وب سایت از دسترسی خارج می شود. شما باید مدت زمانی را صبر کنید تا اتصال دوباره برقرار شود. معمولا دو روز کاری زمان نیاز است تا این اتصال دوباره اتفاق بیفتد و مجددا دامنه به هاست اتصال پیدا خواهد کرد.
اگر هم دامنه شما از یک شرکت معتبر ثبت دامنه اینترنتی خریداری شده باشد، باز هم راهکار دارید. در حقیقت می توانید برای مدیریت دامنه از وب سایتی استفاده کنید که آن را در اختیارتان قرار داده اند. شما داخل آن می توانید اطلاعات مربوط به مالک دامنه تنظیمات و ثبت NS را تغییر دهید. اگر هم به این پنل به هر دلیلی دسترسی ندارید، باید تقاضانامه به شرکت میزبان دامنه ارسال کنید تا تغییرات مربوط به ان اس دامنه برای شما انجام شود.
جمع بندی
روش های مختلفی وجود دارد که شما بتوانید اتصال دامنه به هاست را انجام دهید اما ما در این مقاله دو مورد از رایج ترین متد ها را برای شما بیان کردیم تا بدانید که آموزش اتصال دامنه به هاست چگونه است.
چنانچه بتوانید مواردی که در بالا توضیح دادیم را در پیش بگیرید، مطمئن باشید کارتان خیلی سریع تر و دقیق تر انجام خواهد شد و مشکلی در پیش نخواهید داشت. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید از مشاوران خرید سایت رایان کمک بگیرید.