لیست سیاه گوگل چیست؟ آیا راجع به لیست سیاه گوگل چیزی می دانید؟ آیا تا به حال این اصطلاح را از سئو کارهای مختلف شنیده اید؟ احتمالاً خیلی از شما فقط این اصطلاح را شنیده اید و اطلاعات کاملی در مورد این لیست ندارید و نمی دانید که شامل چه مواردی می شود. ما در این مقاله تصمیم گرفتیم که به طور کامل اطلاعات مربوط به لیست سیاه گوگل را در اختیارتان قرار دهیم تا بتوانید با شناخت بالاتری اقدام به انجام کارهای سئو کنید.
بیشتر بدانید: خدمات سئو
تعریف لیست سیاه گوگل چیست؟
می خواهیم از همین اول یک تعریف واضح و دقیق در اختیارتان قرار دهیم. لیست سیاه در گوگل به فضایی گفته می شود که همه سایت های هک شده داخل آن فضا قرار می گیرند. هدف اصلی از ایجاد چنین فضایی این است که سرچ ها و جستجوهایی که در گوگل انجام می شود؛ امنیت کافی داشته باشند و حریم شخصی کاربران و سایت ها حفظ شود.
خیلی از افرادی که به عنوان مدیر سایت فعالیت می کنند، متوجه می شوند که ورودی و ترافیک سایت خود به یکباره کاهش پیدا کرده است. از آنجایی که خیلی ها در مورد لیست سیاه گوگل اطلاعات کافی ندارند، فکر می کنند سئو دچار مشکل شده و باعث کاهش ورودی ها شده است اما این تصور اشتباه است. در حقیقت اگر بتوانید امنیت سایت را به حالت حداکثری خود برسانید، در معرض بدافزار و ویروس قرار نمی گیرید. در نتیجه هک اتفاق نمی افتد و به لیست سیاه گوگل هم انتقال داده نمی شوید.
علائم وارد شدن به لیست سیاه گوگل چیست
مقاله لیست سیاه گوگل چیست را با بررسی علائم وارد شدن به لیست سیاه گوگل ادامه خواهیم داد؛ پس همراه شرکت رایان بمانید.
خیلی از شما راجع به این موضوع اطلاعات دارید؛ اما نمی دانید که دقیقاً باید از کجا بفهمید وارد لیست سیاه شدهداید یا نه. علائمی که در ادامه معرفی می کنیم نشان می دهد که وارد لیست سیاه گوگل شده اید:
ارور و خطا هنگام سرچ
اگر بعد از اینکه وارد یک سایت می شوید یا یک عبارت را سرچ می کنید، با ارور This Site May Harm Your Computer مواجه می شوید، احتمال اینکه سایت شما هک شده باشد، بالا خواهد بود. برای اینکه متوجه شدید این سایت در لیست سیاه قرار گرفته است، باید اقدام به سرچ و جستجوی کلمه کلیدی اصلی کنید که در صفحه استفاده کرده اید.
ایجاد تغییرات در ظاهر سایت
مورد دیگری که نشان می دهد سایت شما در لیست سیاه گوگل قرار گرفته است، ایجاد یک سری تغییرات کوچک و بزرگ در ظاهر سایت است که حتماً باید مورد بررسی قرار بگیرد.
ایجاد ارور و خطا در آنتی ویروس
از دیگر علائمی که نشان می دهد سایت وارد لیست سیاه گوگل شده است، علامت خطا یا ارور در آنتی ویروس است. زمانی که به یک سایت مراجعه می کنید، چنین علامتی را مشاهده می کنید که به معنای ورود ویروس های مخرب است که باعث می شود در سیستم اختلالاتی به وجود بیاید.
بررسی سرچ کنسول
مورد دیگری که به شما کمک می کند تا متوجه شوید که در لیست سیاه گوگل قرار گرفته اید یا نه، این است که اقدام به بررسی سرچ کنسول کنید. برای اینکه این کار را به انجام برسانید، باید به بخشی مراجعه کنید که به آن Security Issues Manual Actions گفته می شود. شما می توانید لینکهایی را در آنجا پیدا کنید که تشخیص می دهد سایت شما هک شده است یا نه.
سپس اقدام به شناسایی آن لینک ها کنید. اگر هم نمی توانید محتوای هک شده در لینک های جستجو را مشاهده کنید، یعنی محتوای شما با استفاده از روش دیگری به نام کلاکینگ هک شده است. یعنی محتوایی که به مخاطب ارائه دادید، متفاوت از محتوایی بوده که در صفحه جستجو ظاهر شده است.
مسدود شدن هاست سایت
اگر سرور هاست یا میزبان بدون هیچ گونه علامت یا اخطار باعث شده که حساب کاربری شما تعلیق یا غیر فعال شود، به خاطر این است که سایت وارد لیست سیاه گوگل شده است. البته ممکن است دلایل دیگری هم برای این اتفاق وجود داشته باشد اما این رایج ترین دلیل است.
بیشتر بدانید: خدمات هاستینگ
جمع بندی
لیست سیاه گوگل به معنای هک شدن یک سایت است. اگر شما متوجه شوید که با وجود یک سری علائم نمی توانید به فعالیت خود مثل قبل ادامه دهید یا اینکه ورودی و ترافیک سایت شما دیگر شبیه به گذشته نیست و کاهش پیدا کرده است؛ به احتمال زیاد در این لیست قرار گرفته اید که ما علائم را برایتان توضیح دادیم تا بتوانید آنها را بررسی کنید. اگر هنوز سردرگم هستید مشاورین تیم رایان میتوانند اعلام کنند که وارد لیست سیاه گوگل شدهاید یا نه. در پایان امیدواریم از مقاله لیست سیاه گوگل چیست راضی بوده باشید.