بهبود وب سایت فروشگاهی
در صورتی که وب سایت فروشگاهی دارید یا قصد طراحی سایت فروشگاه آنلاین دارید، باید برنامه ای برای افزایش ترافیک ورودی به وب سایت نیز داشته باشید.
- SEO: بهینه سازی موتور جستجو به فرایند بهبود توانایی وب سایت خود برای قرارگیری در رتبه های برتر موتورهای جستجو در مورد کلمات کلیدی مرتبط با کسب و کارتان را می گویند.
- PPC/ تبلیغات پولی: ترافیک پولی روش عالی دیگری برای افزایش ترافیک ورودی به سایت خود میباشد. ترافیک ورودی را میتوان از موتورهای جستجو، سایر وب سایت ها، خروجی های رسانه های اجتماعی و غیره خریداری کرد. محبوبترین منبع ترافیک پولی، Google Ads است که قبلا به آن AdWords میگفتند که دارای مدل مزایدهای مبتنی بر الگوریتم است. در صورتی که تصمیم جدی در مورد PPC گرفته اید، میتوانید کمپین های PPC خود را به ما بسپارید.
- رسانه های اجتماعی: میتوانید آگاه سازی برند انجام داده و از رسانه های اجتماعی به عنوان منبع دیگری برای افزایش ترافیک ورودی به وب سایت خود استفاده کنید. بسته به کسب و کار خود، شاید حتی بتوانید فقط روی ترافیک ورودی ناشی از رسانه های اجتماعی تکیه کنید تا ترافیک سایت خود را افزایش دهید. برخی از پلتفرم های رسانه های اجتماعی بسته به صنعت و فعالیت شما، منطقی تر هستند. کسب و کار شما باید تصمیم بگیرد که استفاده از کدام مورد منطقی تر است و تمام تلاش خود را در روش انتخابی متمرکز کند. نمونه های بزرگ که باید در نظر داشت، فیسبوک، توئیتر، لینکدین، پینترست، اینستاگرام و Google My Business هستند.
- ارجاع: ترافیک ارجاع، چه به شکل پولی یا ارگانیک، روش دیگری برای هدایت ترافیک به سمت وب سایت تجارت الکترونیک است. با ارگان های رسمی معتبر (مجلات تجاری، وبلاگ ها و غیره) در صنعت خود برای دریافت ترافیک ارجاع مناسب ارتباط برقرار کنید. ارسال کدهای کوپن به جمع کننده کوپن شیوه ای راحت و سریع برای افزایش ترافیک ارجاع به سایتتان است اما شاید خیلی مناسب نباشد.
- فروش / تبلیغات: خریداران آنلاین دوست دارند از فروش های ویژه، تبلیغات، کدهای کوپن و غیره استفاده کنند. در صورتی خرده فروش استاندارد تجارت الکترونیک باشید، میتوان گفت که خریداران شما انتظار تخفیفات ویژه داشته یا حداقل توقع مقداری ارزش افزوده دارند.
اطلاع پیدا کردن از نرخ تبدیل برای وب سایت فروشگاهی
نرخ تبدیل وب سایت شما تعداد کل تبدیل ها در وب سایت شما به تعداد کل بازدیدکنندگان است. به عنوان مثال اگر وب سایت تجارت الکترونیک 2000 بازدید کننده در ماه داشته و 500 تبدیل دارد، نرخ تبدیل 25% است.
اکثر اوقات، وقتی در مورد نرخ تبدیل وب سایت فروشگاهی صحبت میشود، در مورد درصد بازدیدکنندگان وب سایت که به مشتری خریدار تبدیل میشوند صحبت میکنیم. اما از سایر اهداف مهم وب سایت تجارت الکترونیک غافل نشوید.
بسته به کسب و کار دارید که تبدیل را چه تعریف کند. اهداف وب سایت تجارت الکترونیک را میتوان به راحتی در Google Analytics شناسایی و پیگیری کرد. هر اقدام مورد نظری که بازدیدکنندگان را ترغیب به انجام آن میکند، ارزش بررسی کردن دارد.
چرا نرخ تبدیل برای وب سایت فروشگاهی مهم است؟
ایده ی تبدیل خریداران به مشتریان پولی و دست به نقد مفهوم جدیدی در وب سایت فروشگاهی محسوب نمیشود و مؤلفه های طرح بندی فروشگاه و طراحی برای راحتی نرخ تبدیل را شامل نمیگردد. فروشگاه های فیزیکی از زمان ظهور سرمایه داری تلاش کرده اند تا نرخ تبدیل خود را افزایش دهند.
در بهترین حالت، شما هرگز تغییری در وب سایت فروشگاهی خود ایجاد نمیکنید که به نرخ تبدیل شما آسیب بزند اما اصلا اطلاعی ندارید که کدام تغییرات به کدام شیوه یا شیوه ی دیگر اعمال اثر میکنند تا زمانی که امتحان کنید.
اجرای تست های (AB (aka Spilt Testing شیوه ای رایج برای تست تغییرات در وب سایت فروشگاهی است تا تعیین کند کدام تغییرات نرخ تبدیل را بهتر میکنند. اکنون گوگل ابزار AB Testing ساخت خودش را پیشنهاد میکند که خیلی عالی با Google Analytics هماهنگ است.
وب سایت فروشگاهی من نیاز به بهینه سازی نرخ تبدیل دارد
در صورتی که علاقه مند به افزایش نرخ تبدیل وب سایت خود هستید میتوانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.
چطور میزان موفقیت وب سایت فروشگاهی را مشخص کنیم؟
روش های زیادی برای بررسی میزان موفقیت وب سایت تجارت الکترونیک وجود دارند.
-
تجزیه و تحلیل وب سایت تجارت الکترونیک و داده های رفتاری
Google Analytics نرم افزار ارزیابی تجزیه و تحلیلی است که تاکنون بیشترین میزان استفاده را داشته است و برای خیلی از کاربردها بسیار قدرتمند است. در ادامه لیستی از بیشترین موارد استفاده ی نرم افزارهای تجزیه و تحلیل وب را مشاهده میکنید:
- Google Analytics
- Kissmetrics
- Piwik
- SE Ranking
- Clicky
- Mixpanel
- Gauges
- Foxmetrics
-
KPI و معیارهای مهم برای وب سایت فروشگاهی
معیارهای زیر فقط تعدادی از مهم ترین ها برای تعیین میزان موفقیت وب سایت فروشگاهی است اما نهایتا موردی که KPI را بهتر از همه میکند این است که برای هر کسب و کاری خاص است.
- درآمد (ارگانیک، پولی، مستقیم، اجتماعی، ارجاع)
- مقدار معاملات و تعداد آن
- میانگین ارزش سفارشات
- ترافیک (ارگانیک، مستقیم، اجتماعی، ارجاع)
- نرخ پرش
- نرخ تبدیل
- مدیریت مخاطب (ارسال یک ایمیل به تعداد زیادی مخاطب، نرخ پرش در مورد صفحات فرود ارگانیک و غیره)
- نرخ رهاسازی سبد خرید
- دریافت ترافیک (ارگانیک، پولی، ارجاع و غیره)