مشاوره رایگان تلفنی:

مشاوره رایگان

مقالات دیجیتال مارکتینگ

روش های افزایش ترافیک وب سایت کدامند؟ (بخش اول)

روش های افزایش ترافیک وب سایت کدامند؟ (بخش اول)

فهرست مطالب

چطور ترافیک وب سایت خود را افزایش دهیم؟

چطور ترافیک وب سایت خود را افزایش دهیم؟ابتدا باید انتظار خود را از طراحی سایت کسب و کار و ترافیک وب سایت درست کنیم. صرف اینکه شما وب سایتی را راه اندازی کنید و انتظار داشته باشید که مشتریان به وب سایت شما سرازیر شوند، دقیقا مشابه با راه اندازی یک کافی شاپ که انتظار داشته باشید چون مردم قهوه دوست دارند پس همه وارد مغازه شما شوند!
راه اندازی وب سایت تنها یک قدم درست در مسیر اصلی محسوب می شود و برای کسب نتیجه و افزایش ترافیک باید زمان، تلاش و منابع زیادی برای آن صرف کنید که البته چنین کاری آنقدر هم که فکر می کنید پرهزینه و یا سخت نیست.
اگر کسب و کار خود را در یک فروشگاه بزرگ تأسیس کرده باشید، به راحتی می توانید رقیبان خود را رصد کنید و با قرار دادن کارکنان خود در جلوی درب و سپس انجام استراتژی های بازاریابی، طراحی های جانبی و ارائه تخفیف مشتریان زیادی به سمت خود جلب کنید.
اما اوضاع و شرایط در دنیای وب کاملا متفاوت است. اگر در یک فروشگاه بزرگ، 200 کاربر یا رقیب داشته باشد در اینترنت بیش از 1 میلیارد وب سایت وجود دارد. اگر یک فروشگاه روزانه 10 هزار بازدید کننده داشته باشد، اینترنت 3.6 میلیارد کاربر در روز دارد. وقتی وب سایت خود را راه اندازی می کنید، چالش بزرگ شما این است که کاربران اینترنت را به سمت خود جلب کنید تا بر روی URL شما کلیک کرده و از این طریق ترافیک وب سایت را افزایش دهید.
استراتژی های جذب مشتری در دنیای اینترنت باید استراتژیک تر، کاملا متفکرانه و متمرکز و هدفمند باشد و دنیایی کاملا متفاوت از پخش تراکت دارد که اکثر آنها به سطل آشغال انداخته می شوند.
اگر قصد دارید ترافیک وب سایت خود را افزایش دهید باید از استراتژی های مختلف استفاده کنید که کاربران نهایی و مشتریان احتمالی کسب و کار شما را به خود جذب خواهد کرد تا از محصولات و خدمات شما دیدن کنند. معمولا به این نوع رویکرد، بازاریابی ورودی گفته می شود؛ فرایندی که در آن از تکنیک های بازاریابی آنلاین، ابزارها و تاکتیک های مختلف با هدف افزایش ترافیک وب سایت استفاده می شوند.

7 روش مؤثر در افزایش ترافیک وب سایت

بهینه سازی وب سایت1- بهینه سازی وب سایت

سئو (SEO) یا بهینه سازی موتور جستجو به شما کمک می کند تا کاربران در فضای آنلاین شما را از بین میلیاردها وب سایت پیدا کنند. این نکته را هم در خاطر داشته باشید که 91% کل کاربران اینترنت ترجیح می دهند برای پیدا کردن اطلاعات مورد نیاز خود از سرچ ارگانیک استفاده کنند.
پیدا کردن کلمه کلیدی مناسب، مؤلفه بسیار مهم در استراتژی سئو تأثیرگذار است و به همین دلیل باید همه تلاش شما این باشد که در رابطه با کلمه کلیدی انتخابی خود به 3 رده برتر صفحه نتایج سرچ گوگل دست پیدا کنید. گزارشی که از کلمات کلیدی توسط متخصص سئو به شما داده می شود برای بهینه سازی صفحات وب و مخصوصا عناوین، توضیحات متا و تگ های توصیفی استفاده می شوند. حتی می توان از این کلمات برای بهینه سازی محتوای متنی، تصویری و ویدیویی هم استفاده کرد.

2- همیشه محتوای با کیفیت تولید کنید

همیشه محتوای با کیفیت تولید کنیدمحتوا، پایه و اساس کمپین بازاریابی ورودی موفق را تشکیل می دهد. کاربران همیشه به شکل آنلاین در حال پیدا کردن اطلاعات مفید و مرتبط هستند و شما نیز باید به مخاطب خود محتوایی تحویل دهید که به علایق و نیازهای آنها پاسخ می دهد تا ترافیک وب سایت افزایش پیدا کند.
اگر بتوانید همیشه محتوای با کیفیت و هدفمند تولید کنید، شهرت و اعتبار خود را به عنوان یک منبع ارزشمند افزایش خواهید داد و با کسب فالوورهای بیشتر، ترافیک وب سایت خود را نیز افزایش خواهید داد.

چند نکته در مورد محتوای با کیفیت:

  • با حالت محاوره ای محتوا تولید کنید؛ هیچ موقع سعی نکنید خوانندگان خود را با اصطلاحات فنی و پیچیده تحت تأثیر قرار بدهید.
  • حتما دقت کنید که داده های شما دقیق و از منابع معروف گرفته شده باشند
  • همیشه مخاطبان خود را در نظر بگیرید؛ این افراد باید تأیید کنند که محتوای شما مفید، مرتبط و آگاهی دهنده بوده است
  • همیشه محتوای اورجینال تولید کنید؛ هیچ وقت از نوشته های سایر وب سایت ها دزدی ادبی نکنید
  • بیش از حد از کلمات کلیدی استفاده نکنید؛ بله درست است که استفاده از کلمات کلیدی در عناوین، شروع پاراگراف، سرتاسر متن و در بخش نتیجه گیری در افزایش ترافیک وب سایت تأثیرگذار است اما به شکل منطقی باید استفاده کنید تا به کیفیت محتوا لطمه نزند.

چنانچه مطمئن نیستید که در مورد چه موضوعاتی باید بنویسید، از آنالیتیکس وب سایت خود استفاده کنید تا بفهمید که کدام پست های وبلاگی و مقالات تولید شده بیشترین میزان مشارکت کاربران را داشته اند و کمترین میزان نرخ پرش را به خود اختصاص داده اند، حتی می توانید برای فالوورهای خود در شبکه های اجتماعی نظرسنجی بگذارید تا بفهمید به چه مطالب و موضوعاتی علاقه مند هستند.

از رسانه های اجتماعی استفاده کنید3- از رسانه های اجتماعی استفاده کنید

رسانه های اجتماعی برای به اشتراک گذاری محتوا و افزایش ترافیک وب سایت گزینه عالی به شمار می روند. اما روش های دیگری هم هستند که می توانید از شبکه های اجتماعی استفاده کنید تا ترافیک وب سایت خود را افزایش دهید

  • twitter.com: ویژگی کمتر شناخته شده توئیتر اما ابزاری مؤثر برای افزایش میزان مشارکت مخاطبین محسوب می شود. مثلا می توانید در آن عبارت «طراحی موبایل ریسپانسیو» را سرچ کنید تا ببینید که کاربران در این شبکه اجتماعی یا بازار هدف شما چقدر با آن ارتباط گرفته اند تا به کمک لینک دهی با از طریق مقاله ای که در این زمینه نوشته اید ارتباط بگیرید.
  • راه اندازی صفحات شرکت: سه شبکه اجتماعی که برای کسب و کار شما بهترین گزینه هستند را پیدا کرده و در هر یک از آنها، یک صفحه مربوط به شرکت خود بسازید. سپس سعی کنید تا با تولید محتوا و انتشار آنها به شکل منظم همیشه با کاربران و مخاطبان خود در ارتباط باشید.(اینستاگرام، لینکدین، فیسبوک و …)
  • بازاریابی مجدد: فیسبوک و توئیتر می توانند به شما ابزاری (Tracking Pixel) ارائه دهند تا به کمک آنها بازاریابی خود را با کسانی که از سایت شما بازدید کرده اند ادامه دهید و از این طریق افزایش ترافیک وب سایت داشته باشید. برای استفاده از این ابزار باید در فیسبوک به 100 بازدید کننده و در توئیتر حداقل به 500 بازدید کننده برسید.
  • کارت های توییتر: ویژگی خاص دیگر توئیتر که به شما امکان ارسال توئیت هایی با تعداد کاراکتر بسیار بیشتر از حد نرمال همراه با عکس و دکمه فراخوان یا CTA را می دهد که طبق بررسی تا 18% بیشتر باعث افزایش ترافیک وب سایت می شود.
  • گروه های انجمنی: حتی می توانید در گروه های انجمنی مرتبط با حیطه فعالیت خود نیز عضو شوید که در آن اعضای انجمن در موضوعات مختلف با یکدیگر در ارتباط هستند. شما هم می توانید در چند مورد از این گروه ها عضو شده و تخصص و تجربه خود را با انتشار پست به اشتراک بگذارید.

نویسنده:

Picture of نویسنده وبسایت رایان مارکتینگ
نویسنده وبسایت رایان مارکتینگ

نویسنده با سابقه تخصصی در حوزه وب و برنامه نویسی

دریافت مشاوره رایگان

خدمات رایان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.
 
واتس اپ شرکت رایان
ارسال از طریق WhatsApp